GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK!

Tuesday, March 21, 2006

Madsagaen, del 4


Til tider hører man folk sige: "der er ikke grænser for, hvor underlige ting Axel kan finde på at spise". Men jo, det er der faktisk. Den går lige her, tror jeg. Jeg beklager det ringe billede, men tro mig, det mad ville ikke se ret meget mere lækkert ud, selvom billedet stod skarpt.

Nu sidder du nok og tænker "men hvad er det egentlig for noget?". Det er astronautmad. Frysetørret mad. Vi var på et museum, USS Intrepid, et gammelt amerikansk hangarskib, hvor de havde noget samarbejde med NASA. Her kunne man så for et par dollars købe astronautmad. Eksemplaret på billedet er frysetøret mint-is, med chokoladestykker. Hvordan smager det så? Et sted mellem marengs og indtørret tandpasta. Med chokolade. Det er lidt underligt at spise is der ikke er koldt, men det har en konsistens der er som lidt blød marengs. Det er helt tørt, så man må bruge sit spyt til at få det tilbage til normal is-konsistens. Eller dyppe det i vand.

Konklusionen må nok være, at det nok virkede lidt sejere i butikken, end det egentlig var. Jeg ville dog stadig foretrække det over rosenkål. Eller stegt lever.

1 Comments:

Blogger DelPrado said...

Det var fandme klamt ja.. det smagte lidt af størknet tandpasta..!

12:21 PM

 

Post a Comment

<< Home