GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK!

Sunday, March 05, 2006

Madsagaen, del 3


Vi grinede også da vi så reklamen på TV for lidt tid siden. Af alle lamme produktnavne i hele verden, tager det her sandsynligvis rekorden. "I can't believe it's not butter!"? Reklamer er faktisk generelt ret lamme herovre. Uudholdelige, faktisk. Hvad bliver deres næste produkt? "I STILL can't believe it's not butter!"?

Volkswagen har også en reklamekampagne i gang, hvor de prøver at være rigtigt hippe. Med rigtig tysk accent ser man den her tyske videnskabsmand i hvid kittel, der siger "GERMAN ENGINEEEEEEEEERING, IN ZE HAUS!", imens han kaster et WV-håndtegn de selv har fundet på. Ufatteligt ringe reklame, som aldrig ville virke i DK. Faktisk er det en relativt god reklame herovre, desværre...

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Tror det eller ej, men det er faktisk godt for noget, at du oplyser os om alle deres lamme reklamer. Det før mig til at prøve nogle ting i supermarked, som jeg normalt ikke ville købe, fordi de ser lidt mere indbydende ud efter jeg har set, hvilke muligheder der er i andre lande. Og giver mig lyst til at støtte danske producenter i håb om amerikanske aldrig får lov at sølge noget i DK...

5:55 AM

 
Blogger Alex Langberg said...

Vi savner meget danske tomater... herovre ser de godt nok ikke ret gode ud. Og deres løg er næsten på størrelse med håndbolde.

11:10 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Virkelig lamt med det reklamefis. Husk at CNN og osv. er underlagt censur i staterne...

2:23 PM

 
Anonymous Anonymous said...

well axle nu er det ikke bare enhver tysk inginør men faktisk peter stormare, manden der pløjer steve buschemi gennem en flis maskine i Fargo, og hvis du ikke er med på handlingen, er det satire over MTV's pimp my ride, the VW way, påstår ikke den er god, men det er da noget amerikanere kan relatere til!

12:11 AM

 

Post a Comment

<< Home