GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK!

Tuesday, March 07, 2006

Lidt nyt (ingen billeder denne gang)

Hey.

Nu har Axel fået lov til at poste lidt billeder af noget af det sjove vi har fundet og oplevet her i New York. Dog er det jo desværre ikke alt vi har mulighed for at tage billede af. Som den anden dag, da vi var på vej op af subway'en ved Macies (10 etager Magasin-agtig butik) sidder der en tigger med nogle aviser klistret på sit tøj eller noget i den stil. Lige da vi er gået forbi ham, rejser han sig og tager sit "avistøj" af, og inden under har han helt almindeligt tøj på - så godt vi ikke gav ham nogle penge. Og ærgeligt at han ødelægger det for de folk som virkelig har brug for de penge de kan tigge sig til.

Igår var vi i Chinatown og Little Italy (skal udttales litlilitli eller noget i den stil). Hvis nogle af jer kommer til NY, så bliver I nødt til at gå op af Mulberry Street i Little Italy - Det er en utrolig hyggelig gade fyldt med restauranter. Og det er underligt som mange butikker har åbent til kl. 22 - 23 - men når folk først har fri kl. 17 - 17.30 så bliver butikkerne jo selvfølgelig også nødt til at holde åbent længere.

På arbejdet går det stadig godt. I fredags var det "intern appreciation day", så David tog os med ud at spise frokost i Chinatown (vi arbejder et par blokke derfra). Det var faktisk rigtig god mad vi fik der. Jeg tror også at vi skal ud at spise imorgen, for en af de andre 'interns' var der ikke i fredags.

Vi har også købt billetter til noget stand-up comedy - vi kan bare komme en dag vi har lyst. Normalt koster en billet vist nok 20 dollars, men vi fik 4 for samme pris. Så hvis det er dårligt, har vi ikke spildt så mange penge.

Derudover kan jeg også lige fortælle jer alle at vi alle 4 har det godt stadig. Vi har købt en masse madvarer, så vi kan lave mad selv, og ikke behøver at gå ud og spise. For selv om vi godt kan finde nogle billige steder, så bliver det alligevel for dyrt i længden.

-Michael

0 Comments:

Post a Comment

<< Home