GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK!

Thursday, March 02, 2006

Cykelsagaen, del 2


Her var så løsningen på tidligere nævnte cykelproblem. Man tager sit forhjul af og låser det med fast. Muligvis bør man også smide sadlen i tasken. Man kan jo så spørge sig selv, om det i længden rent faktisk er hurtigere at tage cyklen - jeg ville næppe have tålmodighed til det i hvert fald.

Vi spurgte vores gut hos GNG, David, om hvorfor der var så få cykler i gadebilledet. Det skyldes ikke at der er meget få cykler, men at folk tager dem med ind i deres huse/lejligheder. Derfor kan man også til tider se folk slæbe store scootere ud a bittesmå restauranter. David vurderede, at en ulåst cykel ville være væk i løbet af minutter.

Måske skulle vi tage nogle New Yorkere med hjem til København. Så kunne de stjæle nogle af alle de gamle, usle, rustne cykelvrag der står over det hele.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Jeg synes det er fantsktisk, at du opklarer en masse spændende ting for os Axel... Keep up the good work... Glæder mig til næste del... Tihi tihi...

3:32 AM

 
Blogger DelPrado said...

"Måske skulle vi tage nogle New Yorkere med hjem til København. Så kunne de stjæle nogle af alle de gamle, usle, rustne cykelvrag der står over det hele."

Ja det'rigtig!
Kunne ikke vaere sagt bedre..

7:01 AM

 

Post a Comment

<< Home