GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK!

Saturday, March 18, 2006

Rygepolitik

G'morn. Eller eftermiddag.

Vi var i byen igår og fejre St. Patricks Day. Der var godt nok mange mennesker i byen. Og utroligt mange af dem var i grønt tøj. Vi fik at vide der er en regel som siger at hvis man ikke har grønt tøj på, så må man blive nevet (ikke hårdt, men you know..) - dog var der ikke nogle der rigtig blev nevet. Tror det kun bliver brugt mellem venner.

Men ja, det var slet ikke det jeg ville skrive om denne gang. Nej, emnet i dag er Rygepolitik. Som jeg næsten ville mene Danmark burde lære noget af. For herovre er det ikke tilladt at folk ryger på bar, restaurant, metro etc etc. Hvilket faktisk gør det rigtigt lækkert for os ikke-rygere. Vi sidder ikke med røg i øjnene når vi er i byen og vores tøj stinker ikke af røg dagen efter, for når de skal ryge, så skal de gå udenfor. Dog gør det så også at der ind imellem er lidt tomt i baren, men de kommer jo ind igen og drikker videre.
Jeg ved godt at der også i Danmark bliver færre og færre steder at ryge, men jeg glæder mig utroligt meget til at folk ikke kan ryge når de går på bar :o)

- Michael

0 Comments:

Post a Comment

<< Home