GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK! GÅ MMD-AMOK!

Friday, February 24, 2006

Transport (og andet)

Tænkte at jeg også lige ville smide et par ord herind, nu hvor alt så småt er kommet på plads. Alt går vel og indlogering osv. er faldet på plads. Jetlag er vi også kommet af med, selvom det tog noget tid. Her er godt nok nogle forskelle man lige skal vænne sig til...

Først og fremmest har de i New York over 12.000 taxa'er - og man kan ikke ringe efter en eneste af dem. Af en eller anden grund kan man kun praje dem på vejen, hvilket vil sige, at man kun kan få en taxa inde på Mahattan, eller hvis man er ekstremt heldig. Til gengæld er det så væsentligt billigere, når man langt om længe får fat på en.

Subway er fint nok men også ret ustabilt. I DK klager vi tit når vi kan se at toget er nogle minutter forsinket. Det gør man ikke her, for her kan man ganske enkelt ikke se, om toget er forsinket. Der er ingen info overhovedet eller nogen skærme af nogen art. Der kommer dog som regel et tog mere, så det er ofte fint nok alligevel.

Jeg har desuden fået taget et par pudsige billeder som vil komme på snarest, kan bare ikke overskue det lige nu, da vi er ved at være godt trætte...

-Axel

0 Comments:

Post a Comment

<< Home